Anyplace Wrappin' Bind - Caribbean Clipper

Mamma och jag

Kvalitetstid 
I helgen hade jag och min mamma lite kvslitetstid. Vi brukar ha minst en sån dag i månaden och ibland en hel helg, det har också hänt att vi åkt en vecka till Mallorca. Men hur som helst  nu i helgen var vi mest bara hemma. Åt jordgubbar, drack smoothies, tryckte i oss choklad och kollade på romantiska komedier. Men vi gick också på en underbar massage i sollentuna  Det var så skönt! Så välbehövligt nu när stressen börjar kommer tillbaka efter sommaren.Vi fick ett sånt rum där man får ligga på två bänkar bredvid varann vilket var en ny upplevlese. Lite halvt genant att ligga där med mosat ansikte kollandes på den andres utsmetade ansikte. Men det var samtidigt chill, för vi kunde ju prata med varandra.

Det var en mysig helg, men nu är den över och vi riktar in oss mot nästa månad. Och då ska vi faktiskt på en weekend tillsammans. Vi ska åka till Madrid!! Det ska bli sjukt kul, jag har inte varit där sen tredje året i gymnasiet när vi åkte dit i några veckor för att "byta plats" med några som gick tredje året på samma linje fast där nere. Det var några sjukt roliga veckor, eftersom att jag och mina bästa kompisar struntade i att gå på lektionerna som vi skulle och gick istället och träffade snygga killar på stan och shoppade upp våra studiebidrag.

Det är väl också lite det vi ska göra nu, spana på snygga killar och shoppa kläder och smycken för hela våra årslöner. Det är en skön relation vi har nu, jag och mamma. Eftersom att pappa inte finns i bilden så är det kul att ha någon annan än mina kompisar i samma ålder att åka utomlands och göra singelgrejer med faktiskt, tur jag har henne.